In Tune Klankschaalmassage


Ga naar de inhoudsopgave

Links

Peter Hess Instituut de Website van het Peter Hess instituut (in het Nederlands).

Rob de Reuver Het Nederlandse opleidingsinstituut voor Klankschaalmassages.

Klank en Ontspanning Bij Rudi en Bertina is het naast de klankschaalmassage ook mogelijk om een Klankbeleving te ondergaan. Dit verzorgen zij met regelmaat in de yoga studio van Yoga Surya. Klik op hun website voor eventuele data. Daarnaast heeft Ruud ook de Module Klank voor Dieren gedaan. Dus ook geen last meer van een paard met plankenkoorst of springvrees.

Mindfulness Rotterdam Voor het volgen van de Mindfullness Cursus in Rotterdam. Daarnaast geeft Marijke workshops, terugkom ochtenden/avonden en is zij dealer van de Zenchair en de Black Jack Meditatiestoel

In de Klanktuin is de website van Mieke Scholts. Zij verzorgt naast de massages ook Klankreizen voor kinderen. Met deze "reizen" wordt door de inzet van fantasie en ontspanning het denken en de creativiteit van de kinderen bevorderd. Mieke is naast een trotse moeder van 4 kinderen en een liefhebbende oma van 4 kleinkinderen ook nog eens een pedagogisch geschoold en heeft dus een fantastische achtergrond om kinderen op deze manier te kunnen stimuleren.

Klankmassage Almere Een bijzondere vrouw die met heel veel aandacht en liefde hele mooie klankmassages geeft in Almere. Ook zij zet zich in om vrouwen met kanker te helpen ontspannen met klank. Daarnaast is zij de vaste kracht bij Rob de Reuver zijn opleidingen.

Yoga Surya
voor Oosterse wijsheid gebracht met flinke dosis aan Westerse nuchterheid. Yogacursussen, meditatielessen en workshops in Capelle aan den IJssel. Onlangs hebben Rob Bom en ik een workshop verzorgd met als thema een reis langs Denken en Voelen. En de wens is om dit in de toekomst nogmaals te doen.

Klankpraktijk Sylvia Zijlstra voor het volgen van de KliK workshop.

Klankkleur van Erik Karsemeijer voor het volgen van de basiscursus en de masterclasses.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu