In Tune Klankschaalmassage


Ga naar de inhoudsopgave

Werkwijze en Kosten


Na een voorgesprek waarin je kunt aangeven wat jouw wensen en/of klachten zijn nodig ik je uit om gekleed plaats te nemen op mijn massage tafel.

Ik plaats een schaal op je lichaam en sla deze zacht en behoedzaam aan en breid dit langzaam uit naar maximaal 3 klankschalen op het lichaam.

Bij een klankschaalmassage gaat het om de warme harmonische klanken van de klankschalen, maar bovenal de trillingen zorgen voor een diepe werking in het lichaam.

De klankmassage volgens de methode van Peter Hess® is zeer ontspannend en stimuleert vooral het eigen herstellend vermogen van het lichaam. De klank en trilling nodigen je uit om dichtbij en dieper bij jezelf te komen en de vele (stressvolle) gedachten tot rust te brengen. Al na enkele behandelingen is het mogelijk om een intensiever lichaamsbewustzijn gewaar te worden en makkelijker te ontspannen.

Als je ontspannen bent en meer in balans bent met jezelf en je omgeving voel je je zekerder en krijg je meer zelfvertrouwen. Dit is de basis voor het ontspannen kunnen zien, horen, voelen, bewegen en waarnemen, en ben je in staat beter om te gaan met stress en angst. Vanuit dit vertrouwen is het makkelijker om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

De kosten van een behandeling zijn € 35,-- en duurt maximaal 1½ uur inclusief een voor- en nagesprek.

Suggesties:

Houdt na een Massage ruimte in je agenda, zodat je opgedane ervaringen zowel fysiek, emotioneel als mentaal de ruimte geeft.

En een joggingbroek ligt meer relaxed dan een spijkerbroek en een t-shirt lange mouwen is comfortabel dan een hempje met spaghetti bandjes. Ondanks dat ik er voor zorg dat de kamer warm is is het plaatsen van een klankschaal op een niet bedekt stukje lichaam zoals voeten en schouders niet prettig.


- ACTIE -

Nu voor nieuwe klanten de eerste kennismakings massage voor maar € 25,00Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu